TejiparGyümölcszselék, gyümölcskocsonyák, gyümölcssűrítmények joghurthoz, túróhoz és pudinghoz

A Kutyori-Konyha lekvárüzem a tejipar számos területét is sikeresen szolgálja ki. Főleg joghurt, kefír, túrókrémek-desszertek, savóitalok ízesítéséhez különböző jellegű gyümölcs alapokat készítünk.
A gyümölcslekvárok speciális eljárással készülnek, melyek megőrzik szavatosságukat és frissességüket is a joghurtokban, túrókban és savóitalokban anélkül is, hogy mesterséges adalékokat használnánk fel a lekvárok készítése közben. A gyümölcsízesítéseket teltebbé és ízesebbé teszi a friss gyümölcsök és az azokból kivont természetes aromák. A sokak által kedvelt gyümölcsös joghurtok lekvárjainkkal még finomabb ízt adhatnak a vásárlók számára, mivel nagyszerűen egyesülnek a joghurt és a tejszín ízével. A tejipari vállalatok vásárlói, ügyfelei fellelhetik a joghurtokban és a túrókban a gyümölcsízesítésükből származó valódi gyümölcsdarabokat, így teljesebbé válik számukra a joghurt íz-élménye. A Kutyori-Konyha garantálja, hogy a friss gyümölcsök megfelelő mennyiségben vannak jelen gyümölcslekvárjainkban, hogy a legoptimálisabb élményt nyújtsák a vásárlók számára, és tökéletes egyensúlyban legyen a joghurt készítményekkel.


Tejipar
Tejipar
Termékeinket 6 nagy kategóriába lehetne sorolni:

  1. Túró desszert töltelékek
  2. túrókrémek ízesítése
  3. réteges joghurtok ízesítése
  4. kevert joghurtok ízesítése
  5. ivójoghurthoz darabos és foszlányos készítmények 
  6. gyümölcsalapok savóitalok ízesítéséhez


Gyümölcskészítményeink színes ízvilágot képviselnek: eper, kajszibarack, őszibarack, málna, meggy, erdei vegyes, áfonya, alma, szilva, homoktövis, müzlis készítmény, csipkebogyó, mangó, ananász, citrom, vaníliás-mazsola.

Aktuális kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Gyümölcsöket nélkülöző ínyenc joghurtízesítéseink a túrókészítményeket és a tejes italokat is finomabbá teszik: csokoládé, karamell, kókuszos csokoládé, karamelles körte, vanília.

Ezen kívül a csokoládé finom zamata további ízesítésekben is elérhető a Kutyori-Konyha lekvárműhely kínálatában: csokoládés mogyoró, csokoládés meggy, csokoládés banán, csokoládés keksz.

Számos tejipart kiszolgáló ügyfelünk készít túró, kefír, tejszín, és tej alapú desszerteket, édességeket, melyeket termékeikkel ízesítenek és teszik teljesebbé. A hagyományos gyümölcslekvárok mellett nemcsak gyümölcsízesítéseket használhatnak, hanem csokoládéból készült, vagy karamellel ízesített készítmények is a tejipari termékek íz skáláját bővíthetik. Külföldön számos megrendelőnk az ügyfélkörében végzett felmérések alapján gondolja úgy, hogy valódi Belga csokoládéból készült ízesítések a gyümölcskészítmények méltó konkurenciái lehetnek. Sok esetben karamell és kókusz keveredik a hagyományos gyümölcslekvárokkal, így téve modernebbé és szélesebbé a termékpalettát és a vevők ízvilágát, és igényét a Kutyori-Konyha lekvárműhely és partnerei kínálata felé. Gyümölcslekvárjaink a vevők által megválasztható mennyiségben, gyümölcskocka méretben, sűrűségben is elérhetőek , a megfelelő és a lehető legnagyobb minőségi elvárások fényében.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmódot folytató vevők is maximálisan elégedettek legyenek termékeikkel és megtalálhassák a saját igényeiknek megfelelő alternatív gyümölcslekvárokat és gyümölcsízesítéseket is kínálatunkban. Ebből kifolyólag termékeink a tejipar számára elérhetők E-szám mentes, diabetikus és csökkentett energiatartalmú kivitelben is. Bátran ajánljuk termékeikkel cukormentes joghurtok, vagy laktóz- és gluténmentes tejkészítmények ízesítésére is.

Gyümölcskészítményeink jellemzően 12 kg-os egységcsomagolásban kaphatók. Minden vevői igényt kielégít a Kutyori-Konyha lekvárműhely csapata, hiszen bővülő termékpalettánk, gyümölcslekvárjaink megfelelnek a legmagasabb minőség mellett elérhető természetes íz világ iránt érdeklődő partnereinknek is. A készítmények előállítása és szállítása a legmagasabb élelmiszeripari elvárásoknak megfelel. Bátran ajánljuk termékeinket kisvállalkozásoknak és bővebb tejipari termékek palettát gyártó vállalatoknak is.

Galéria

Üzenjen nekünk

Ízesítéseink kínálatátfolyamatosan bővítjük

Partnereink nagyobb vevői igényekkel rendelkeznek Karácsony közeledtével, így gyümölcslekvárjaink és ízesítéseink kínálatát fokozatosan, szezonálisan is bővítjük: mézeskalács, szegfűszeges narancs, brownie, fahéjas alma, diós csokoládé.