TejiparGyümölcszselék, gyümölcskocsonyák, gyümölcssűrítmények joghurthoz, túróhoz és pudinghoz

A Kutyori-Konyha lekvárüzem a tejipar számos területét is sikeresen szolgálja ki. FÅ‘leg joghurt, kefír, túrókrémek-desszertek, savóitalok ízesítéséhez különbözÅ‘ jellegű gyümölcs alapokat készítünk.
A gyümölcslekvárok speciális eljárással készülnek, melyek megÅ‘rzik szavatosságukat és frissességüket is a joghurtokban, túrókban és savóitalokban anélkül is, hogy mesterséges adalékokat használnánk fel a lekvárok készítése közben. A gyümölcsízesítéseket teltebbé és ízesebbé teszi a friss gyümölcsök és az azokból kivont természetes aromák. A sokak által kedvelt gyümölcsös joghurtok lekvárjainkkal még finomabb ízt adhatnak a vásárlók számára, mivel nagyszerűen egyesülnek a joghurt és a tejszín ízével. A tejipari vállalatok vásárlói, ügyfelei fellelhetik a joghurtokban és a túrókban a gyümölcsízesítésükbÅ‘l származó valódi gyümölcsdarabokat, így teljesebbé válik számukra a joghurt íz-élménye. A Kutyori-Konyha garantálja, hogy a friss gyümölcsök megfelelÅ‘ mennyiségben vannak jelen gyümölcslekvárjainkban, hogy a legoptimálisabb élményt nyújtsák a vásárlók számára, és tökéletes egyensúlyban legyen a joghurt készítményekkel.


Tejipar
Tejipar
Termékeinket 6 nagy kategóriába lehetne sorolni:

  1. Túró desszert töltelékek
  2. túrókrémek ízesítése
  3. réteges joghurtok ízesítése
  4. kevert joghurtok ízesítése
  5. ivójoghurthoz darabos és foszlányos készítmények 
  6. gyümölcsalapok savóitalok ízesítéséhez


Gyümölcskészítményeink színes ízvilágot képviselnek: eper, kajszibarack, Å‘szibarack, málna, meggy, erdei vegyes, áfonya, alma, szilva, homoktövis, müzlis készítmény, csipkebogyó, mangó, ananász, citrom, vaníliás-mazsola.

Aktuális kínálatunkat folyamatosan bÅ‘vítjük. Gyümölcsöket nélkülözÅ‘ ínyenc joghurtízesítéseink a túrókészítményeket és a tejes italokat is finomabbá teszik: csokoládé, karamell, kókuszos csokoládé, karamelles körte, vanília.

Ezen kívül a csokoládé finom zamata további ízesítésekben is elérhetÅ‘ a Kutyori-Konyha lekvárműhely kínálatában: csokoládés mogyoró, csokoládés meggy, csokoládés banán, csokoládés keksz.

Számos tejipart kiszolgáló ügyfelünk készít túró, kefír, tejszín, és tej alapú desszerteket, édességeket, melyeket termékeikkel ízesítenek és teszik teljesebbé. A hagyományos gyümölcslekvárok mellett nemcsak gyümölcsízesítéseket használhatnak, hanem csokoládéból készült, vagy karamellel ízesített készítmények is a tejipari termékek íz skáláját bÅ‘víthetik. Külföldön számos megrendelÅ‘nk az ügyfélkörében végzett felmérések alapján gondolja úgy, hogy valódi Belga csokoládéból készült ízesítések a gyümölcskészítmények méltó konkurenciái lehetnek. Sok esetben karamell és kókusz keveredik a hagyományos gyümölcslekvárokkal, így téve modernebbé és szélesebbé a termékpalettát és a vevÅ‘k ízvilágát, és igényét a Kutyori-Konyha lekvárműhely és partnerei kínálata felé. Gyümölcslekvárjaink a vevÅ‘k által megválasztható mennyiségben, gyümölcskocka méretben, sűrűségben is elérhetÅ‘ek , a megfelelÅ‘ és a lehetÅ‘ legnagyobb minÅ‘ségi elvárások fényében.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmódot folytató vevÅ‘k is maximálisan elégedettek legyenek termékeikkel és megtalálhassák a saját igényeiknek megfelelÅ‘ alternatív gyümölcslekvárokat és gyümölcsízesítéseket is kínálatunkban. EbbÅ‘l kifolyólag termékeink a tejipar számára elérhetÅ‘k E-szám mentes, diabetikus és csökkentett energiatartalmú kivitelben is. Bátran ajánljuk termékeikkel cukormentes joghurtok, vagy laktóz- és gluténmentes tejkészítmények ízesítésére is.

Gyümölcskészítményeink jellemzÅ‘en 12 kg-os egységcsomagolásban kaphatók. Minden vevÅ‘i igényt kielégít a Kutyori-Konyha lekvárműhely csapata, hiszen bÅ‘vülÅ‘ termékpalettánk, gyümölcslekvárjaink megfelelnek a legmagasabb minÅ‘ség mellett elérhetÅ‘ természetes íz világ iránt érdeklÅ‘dÅ‘ partnereinknek is. A készítmények elÅ‘állítása és szállítása a legmagasabb élelmiszeripari elvárásoknak megfelel. Bátran ajánljuk termékeinket kisvállalkozásoknak és bÅ‘vebb tejipari termékek palettát gyártó vállalatoknak is.

Galéria

Üzenjen nekünk

Ízesítéseink kínálatátfolyamatosan bővítjük

Partnereink nagyobb vevői igényekkel rendelkeznek Karácsony közeledtével, így gyümölcslekvárjaink és ízesítéseink kínálatát fokozatosan, szezonálisan is bővítjük: mézeskalács, szegfűszeges narancs, brownie, fahéjas alma, diós csokoládé.