SütőiparSütésálló dzsemek és lekvárok

A sütÅ‘ipar számára lekvárműhelyünk a Kutyori-Konyha számos terméket gyárt, termékeinket pékségeknek illetve sütÅ‘üzemeknek ajánljuk. ElsÅ‘sorban magas gyümölcstartalmú (min 50%-os) sütésálló dzsemeket, lekvárokat kínálunk, melyeket a legkülönfélébb ízekben készítünk, többek között a következÅ‘ ízesítésekben: eper, kajszibarack, meggy, erdei gyümölcs, áfonya, szeder, fahéjas alma, zöldalma, szilva, valamint bevezetésre kerültek a csipkés illetve homoktövis ízesítésű sütésálló lekvár készítményeink. A cukrásztermékek esetében fontosnak tatjuk, hogy optikailag is erÅ‘sítsük termékeinket, és a valódi gyümölcs ízét éreztessük lekvárjainkban. A gyümölcsök szabad szemmel is kivehetÅ‘k a lekvárban és a dzsemekben, természetes ízük minden kóstolót magával ragad.


SütÅ‘ipar
SütÅ‘ipar

Termékeink egyik fÅ‘ védjegye, hogy a gyümölcsök, a fejlett technológiának köszönhetÅ‘en, a kész termékekben is egyben maradnak, így a péksüteményekben a magas hÅ‘mérséklet ellenére is megÅ‘rzik darabosságukat.

A zamatos, de hagyományos íz világot idézÅ‘ gyümölcslekvárjaink minden péksüteményt vásárló számára tökéletes élményt nyújt, ugyanis a gyümölcs legjavát adjuk termékeinkben.

A péksütemények és a cukrásztermékek minÅ‘ségéhez és látványához lekvárjaink csakis pozitív többletet adhatnak. A vásárlók számára is élményt és emlékezetbe vésÅ‘dÅ‘ ízt adnak lekvárjaink melyeket minden cukrászműhelynek feltétlenül ajánl lekvárműhelyünk a Kutyori-Konyha.Garanciát vállalunk termékeink minÅ‘ségeire, dzsemjeink és lekvárjaink a lehetÅ‘ legmagasabb, természetes minÅ‘ségbe készülnek. A Kutyori-Konyha maximális odaadással teremti meg a lekvárok és dzsemek magas minÅ‘ségét, mely hagyományainkból és tapasztalatunkból ered. Ezentúl az egészséges életet élÅ‘knek sem kell tartózkodniuk a zamatos lekvároktól kedvenc péksüteményeikben és cukrásztermékeikben, ugyanis garantáljuk, hogy akár cukormentesen, vagy egészséges cukorhelyettesítÅ‘kkel is magas minÅ‘ségen tudjuk elkészíteni minden ismert gyümölcsbÅ‘l az ismert zamatos dzsemeket. A Kutyori-Konyha fontosnak érzi, hogy minden vásárlónk megÅ‘rizze egészségét, és betegségei esetén se érezzen hiányt kínálatunkban. Termékpalettáink között megtalálható a cukormentes, diabetikus lekvárok sora, továbbá a Paleo és gluténmentes dzsemek palettája is. Garantált természetes összetevÅ‘kbÅ‘l, akár 100%-os tiszta gyümölcsbÅ‘l is elkészíthetÅ‘ a cukrászműhelyek finomságai azonos ízvilágban és ízesítésben mint a hagyományos változata.

Kiszerelésük jellemzÅ‘en 12kg-os műanyag vödör, mely kérésre természetesen megváltoztatható. Rugalmasak vagyunk a termék szállítása és elÅ‘állítása folyamán is. Még a legszélsÅ‘ségesebb igényeket is a lehetÅ‘ legmagasabb minÅ‘ségben szolgálja ki a Kutyori-Konyha így elérve a legfinomabb lekvárok és dzsemek zamatát.

Galéria

Üzenjen nekünk

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.