SütőiparSütésálló dzsemek és lekvárok

A sütőipar számára lekvárműhelyünk a Kutyori-Konyha számos terméket gyárt, termékeinket pékségeknek illetve sütőüzemeknek ajánljuk. Elsősorban magas gyümölcstartalmú (min 50%-os) sütésálló dzsemeket, lekvárokat kínálunk, melyeket a legkülönfélébb ízekben készítünk, többek között a következő ízesítésekben: eper, kajszibarack, meggy, erdei gyümölcs, áfonya, szeder, fahéjas alma, zöldalma, szilva, valamint bevezetésre kerültek a csipkés illetve homoktövis ízesítésű sütésálló lekvár készítményeink. A cukrásztermékek esetében fontosnak tatjuk, hogy optikailag is erősítsük termékeinket, és a valódi gyümölcs ízét éreztessük lekvárjainkban. A gyümölcsök szabad szemmel is kivehetők a lekvárban és a dzsemekben, természetes ízük minden kóstolót magával ragad.


Sütőipar
Sütőipar

Termékeink egyik fő védjegye, hogy a gyümölcsök, a fejlett technológiának köszönhetően, a kész termékekben is egyben maradnak, így a péksüteményekben a magas hőmérséklet ellenére is megőrzik darabosságukat.

A zamatos, de hagyományos íz világot idéző gyümölcslekvárjaink minden péksüteményt vásárló számára tökéletes élményt nyújt, ugyanis a gyümölcs legjavát adjuk termékeinkben.

A péksütemények és a cukrásztermékek minőségéhez és látványához lekvárjaink csakis pozitív többletet adhatnak. A vásárlók számára is élményt és emlékezetbe vésődő ízt adnak lekvárjaink melyeket minden cukrászműhelynek feltétlenül ajánl lekvárműhelyünk a Kutyori-Konyha.Garanciát vállalunk termékeink minőségeire, dzsemjeink és lekvárjaink a lehető legmagasabb, természetes minőségbe készülnek. A Kutyori-Konyha maximális odaadással teremti meg a lekvárok és dzsemek magas minőségét, mely hagyományainkból és tapasztalatunkból ered. Ezentúl az egészséges életet élőknek sem kell tartózkodniuk a zamatos lekvároktól kedvenc péksüteményeikben és cukrásztermékeikben, ugyanis garantáljuk, hogy akár cukormentesen, vagy egészséges cukorhelyettesítőkkel is magas minőségen tudjuk elkészíteni minden ismert gyümölcsből az ismert zamatos dzsemeket. A Kutyori-Konyha fontosnak érzi, hogy minden vásárlónk megőrizze egészségét, és betegségei esetén se érezzen hiányt kínálatunkban. Termékpalettáink között megtalálható a cukormentes, diabetikus lekvárok sora, továbbá a Paleo és gluténmentes dzsemek palettája is. Garantált természetes összetevőkből, akár 100%-os tiszta gyümölcsből is elkészíthető a cukrászműhelyek finomságai azonos ízvilágban és ízesítésben mint a hagyományos változata.

Kiszerelésük jellemzően 12kg-os műanyag vödör, mely kérésre természetesen megváltoztatható. Rugalmasak vagyunk a termék szállítása és előállítása folyamán is. Még a legszélsőségesebb igényeket is a lehető legmagasabb minőségben szolgálja ki a Kutyori-Konyha így elérve a legfinomabb lekvárok és dzsemek zamatát.

Galéria

Üzenjen nekünk

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.