Fagylaltok, öntetek, toppingokA Kutyori-Konyha márkatermékei

A nyári szezonban a Kutyor-Konyha lekvárműhely által készített gyümölcs fagylalt alapjaink is népszerűek. Termékeinknél a magas minÅ‘ség párosul a minimum 45%-os gyümölcstartalommal. Rendkívül gazdag választékkal rendelkezünk, felsorolásunk a teljesség igénye nélkül: eper, kajszibarack, Å‘szibarack, meggy, áfonya, erdei vegyes, citrom, ananász, narancs, mangó, csipke. Választékunkat színesítik a különbözÅ‘ gyümölcsös öntetek/toppingok melyeket fagylaltok, palacsinták, különféle sütemények ízesítésére használható. A cukrásztermékeken a friss gyümölcsökön kívül termékeink is megjelennek, a gyümölcstoppingok és öntetek színesítik a hagyományos íz világot. Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt örömöt okozhat a gyümölcstoppingok látványa és íze a hagyományos otthoni finomságokon, mint például a gofri, palacsinta, muffin és cupcake. Gyümölcsmártásaink a frissen sütött fánkokat nemcsak színesebbé és kívánatosabbá teszik, hanem a valódi gyümölcsök zamatát is éreztetik és így hozzáadva élvezeti értékeikhez.


Fagylaltok, öntetek, toppingok
 

Az öntetek nem csak gyümölcsízekben kaphatók, hanem vaníliás, fahéjas, kókuszos, karamelles és csokoládés ízesítésben is.

 
Fagylaltok, öntetek, toppingok
 

Toppingjainakat és önteteinket a hagyományos pudingos édességekhez is használhatják, vagy akár habos tejszínes cukrászsüteményekhez is.

 

A csokoládé maximális kakaó összetétellel és a valódi Belga csokoládéval készül, így igazi ínyencséggé teszi a hagyományos ételeket is. Karamelles, kókuszos önteteink a gyümölcsös ételekkel is maximális minÅ‘ségen válnak tökéletes összetevÅ‘vé, de önmagukban is különleges ízvilágot eredményeznek. A Kutyori-Konyha maximálisan elkötelezÅ‘dik a modern értékek mellett, így kekszes-csokoládé, brownie, mogyorós-csokoládé ízekben is megpróbálja kielégíteni a vevÅ‘i igényeket.

Galéria

Üzenjen nekünk

Kihívásnak tekintjükaz egyedi igények teljesítését

Standard termékeink nincsenek, hiszen minden partnerünk az elképzeléseit és technikai felszereltségét figyelembe véve, fejlesztjük ki
készítményeinket. Ez által sikeresen biztosítjuk, hogy üzleti partnereink kiváló minőséggel tudjanak piacra lépni. Ügyfeleink között megtalálhatók
kisebb családi vállalkozások és országos, illetve nemzetközi szinten is elismert cégek.