A Kutyori-Konyha egy családi vállalkozás

Publikálás dátuma: 2016. január 11. | hétfő | 14:21:12
Már több mint 10 éve gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. A kezdetekben főleg lekvárokat, dzsemeket, szörpöket, sütő és édesipari termékeket gyártottunk.
Az alapítás óta a legfontosabb szempontunk, hogy fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak. Természetesen mi is készítünk gyógynövény alapú termékeket is melyek közül a legnépszerűbb ízek a homoktövis, bodza és csipkebogyó lekvárok, de a 2014-es esztendőtől kezdve már rebarbarás készítményeink is elérhetőek. Különös figyelmet szentelünk az egészséges életvitelnek, ezért lekvárjainkat több íz változatban is készítjük: csökkentett energiatartalmú termékeink éppúgy fellelhetőek, mint a diabetikus lekvárok. Legújabb termék fejlesztésünk amely mindenkinél óriási sikert aratott egy olyan különleges szilvalekvár amely a szilván kívül semmilyen adalékot nem tartalmaz,még minimális tartósítószert sem, de mindezek mellett 200% friss gyümölcsöt rejt magában.

Üzemünk Nógrád-megye északi részén, Hont nevű községben, egy kis határ menti településen található a bogyós gyümölcsök „hazájában”, ahol a gyümölcsfeldolgozás lekvár és szörp készítés már közel 100 éves múltra tekint vissza. Az üzemnek és a vállalkozásnak is a Kutyori-Konyha nevet adtuk, mellyel a falunak szeretnénk megköszönni, hogy milyen szívesen befogadtak minket. A Kutyornak azt a településrészt hívják ahol a „lekváros üzem” is elhelyezkedik. A lekváros műhely 2010-ben kezdte meg itt működését, ebben a gyönyörű Börzsönyi faluban amely évről évre egyre több turistát vonz.

A Kutyori-Konyha lekváros műhely mindezen természeti szépségei mellett már a kezdetek óta rendelkezik a legkomolyabb előírásoknak megfelelő HACCP bizonyítványokkal is, így az üzemben előállított termékink minden szempontból megfelelnek a legszigorúbb Európai Uniós előírásoknak is.

Termékpalettánk rendkívül széles, melyet folyamatosan bővítünk a piac igényeinek megfelelően, valamint szívesen valósítjuk meg leendő és új partnereink elképzeléseit. Az újító ötletek hívei vagyunk, életfilozófiánk is ezt tükrözi és elősegíti partnereink és vállalkozásunk fejlődését. Nem törekszünk arra, hogy „tucat terméket” gyártsunk, hiszen a mai világban minden elvárásnak nem lehet megfelelni. Így voksunkat a mellett tettük le, hogy a minőségből soha semmilyen körülmények között nem engedünk. Termékeinket a magas minőségük mellett a remek ár-érték arányuk jellemzi legjobban, szerencsére ez a filozófia nem csak minket, hanem az összes partnerünket jellemzi. Termékeink a hazai piac mellett Szlovákiában, Romániában és Szerbiában egyaránt meg, találhatóak.

vissza

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.