Csak kiváló anyagokkal dolgozunk

Publikálás dátuma: 2016. január 08. | péntek | 14:17:27
Alapvető elvárásuk, hogy csak olyan lekvárok, dzsemek kerülhetnek kezeink közül az Önök otthonába, amelyet otthon mi is a családi asztalra helyeznénk.
Másik fő szempontunk termékeink kiváló ár - érték arányának megtartása, a rendkívül magas minőségű hozzáadott értékeink mellett. Ugyanis a mai rohanó világban rendkívül nehéz megtartani a gyermekkorból ismert ízvilágot, de a nálunk mindig a vásárló érdekei állnak az első helyen, a legfontosabb az, hogy miután megkóstolta lekvárjainkat, a legnagyobb mértékig meg legyen velünk elégedve és legközelebb is minket válasszon.

Fontos számunkra, hogy csak egészséges lekvárokat állítsunk elő, palettánkon megtalálhatók, a diabetikus, csökkentett energiatartalmú és az E szám mentes készítmények is. Beszállítóink mindegyike az élelmiszer piacon elismert megfelelő szakmai múlttal rendelkezői hazai vállalkozás. Kétes eredetű alapanyagokat sosem használunk fel a gyártás folyamán, hiszen így csökkentenénk lekvárjaink magas minőségét, ezzel megszegve hitvallásunkat miszerint mindig a lehető legjobb minőségű és ízű terméket kell, hogy előállítsuk vevőink számára.


Minden vevői megkeresésnek próbálunk eleget tenni, legyen szó akár egy induló családi vállalkozásról, vagy már évtizedek óta működő piacvezető vállalatról. Kihívásnak tekintjük az egyedi igények teljesítését is.

Továbbá nem zárkózunk el a termékfejlesztések és bérgyártások elől sem. Termékfejlesztő csapatunk több neves szakemberből  és tanácsadóból áll, akik már évtizedek óta az élelmiszer ipar ezen területén tevékenykednek, és nem csak hazánkban,de határainkon is túl elismertek.

Standard termékeink, lekvárjaink nincsenek, hiszen minden partnerünk az elképzeléseit és technikai felszereltségét figyelembe véve, fejlesztjük ki készítményeinket, lekvárjainkat. Nálunk a közös munka általában egy 1 - 2 órás beszélgetéssel kezdődik, ahol a partner elmondja, hogy mihez szeretne lekvárt használni, milyen új elképzelései, elvárásai vannak, majd ezután kezdünk a termékfejlesztésbe, ami egészen addig tart, amíg a vásárló 101%-ig nincs megelégedve. Kiszereléseink is teljes mértékben alkalmazkodnak vásárlóinkhoz az 5kg-os csomagolástól egészen a 70 kg-os hordóig mindenkinek próbálunk megfelelni. Természetesen lekvárjaink ennél kisebb már 350gr-os üvegekben is elérhetők.

Ez által sikeresen biztosítjuk, hogy üzleti partnereink kiváló minőséggel tudjanak piacra lépni. Ügyfeleink között megtalálhatók kisebb családi vállalkozások és országos, illetve nemzetközi szinten is elismert cégek.

vissza

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.