Gyümölcskészítmény joghurtba és túróba

Publikálás dátuma: 2016. július 20. | szerda | 19:31:43
Tejgazdasága van? Joghurtokat és túrókészítményeket készít? Jó helyen jár!
Gyümölcsfeldolgozónk a Kutyori-Konyha közel 10 éve gyümölcskészítmények előállításával foglalkozik a tejipar és sütőipar egyes szektorai számára. 

Különböző gyümölcskoncentrátumokat, gyümölcszseléket, gyümölcskészítményeket és egyéb édesipari készítményeket készítünk tejipari termékek ízesítésére. 


joghurt, tejtermék, gyümölcszselé, gyümölcskészítmény, készítmény joghurtba, joghurtba, zselé, túró, ízesített, tej, házi, bio, cukormentes, tejrtermékek
A termékeink a következő vonalat képviselik:

  • Európai gyümölcsökből készült készítmények joghurtba/túróba 

Hagyományos magyar gyümölcsökből készült gyümölcszselék találhatók kínálatunkban. A túrót és joghurtot a hagyományos ízek díszítik fel a legjobban, és a vásárlók számára is a legbiztonságosabb opció a fogyasztás szemponjából. Olyan gyümölcsökből készítünk sűrítményeket, mely a magyar ízvilágot tükrözi, így a vásárlók maximálisan elégedettek lesznek termékeivel.
Ilyen ízesítések például: eper, kajszibarack, málna, őszibarack,zöldalma, fahéjas-alma, szilva, áfonya, szeder, erdei-gyümölcsök, ribizli

  • Trópusi gyümölcsökből készült készítmények joghurtba/túróba

Ha vásárlói az egzotikus ízvilágot részesítik előnyben, akkor sem kell, hoogy tanácstalanná váljon. Cégünk számos olyan megbízható külföldi beszállítótól vásárol trópusi gyümölcsöt, ahol maximálisan odaigyelnek az Európai Uniós szabványok betartására, és legmagasabb minőség mellett dolgoznak. Kápráztassa el vevőit egzotikus trópusi gyümölcskészítményeink válásztékával.
Választékunk többek között: ananász, citrom, narancs, banán, dinye, avokádó, kókusz

  • Müzli, zabpehely, reformélelmiszer-készítmények joghurtba/túróba

Az egészséges életmód egyre erősebb teret nyer a fogyasztók körében. A vásárlók előnyben részesítik az alacsonyabb cukortartalmú, vagy cukormentes termékeket. A joghurtok ízesítésénél pedig, nemcsak annak ízét, hanem összetevőit is megfigyelik. Vállalatunk olyan készítmények gyártásába fogott, ahol az egészséges életmód követelményei maximálisan betartásra kerülnek. Friss és egészsége gabonákból készült sűrítmények a "jó" szénhidrátokban gazdag források. 
Termékeink a következők: müzli készítmény, zabos-mazola, amaránt-mag sűrítmény, kevert magos sűrítmény, chia-mag sűrítmény, mazsolás-sűrítmény

  • Aroma,  csokoládé -készítmények joghurtba/túróba

Partnereink különböző igényeit igyekszünk kielégíteni. A vásárlók modern ízlésvilága, pedig olyan ízesítéseket is megkíván, melyek már nem csak a hagyoményos gyümölcsízeken alapulnak. Egyre nagyobb számban kérik a csokoládés, vagy aromás, gyógynövényes sűrítményeket joghurtokba és túrókba. A kedvenc csokoládé, vanília, kókusz, aromás ízeket ötvözve kelelmes, krémes ízű sűrítményeket készítünk el. 
Termékeink többek között: csokoládés sűrítmény, vaníliás sűrítmény, vaníliás-mazsola sűrítmény, karamelles- sűrítmény, straccatella sűrítmény, kókuszos csokoládés sűrítmény, csokoládés eper sűrítmény

  • Diétás, cukormentes, kalóriacsökkentett, cukorhelyettesítőkkel ízesített gyümölcskészítmények joghurtba/túróba

A 21. század betegsége, a diabétesz, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, magas triglicerid szint, magas koleszterin szint a túlzottszénhidrát fogyasztásában alakult ki. Olyan termékeket is fogrgalmazunk, mely a tőlsúlyos betegek számára alternatív eszközként használhatók, csökkentett energiatartalmú termékeink segítenek a fogyókúrában csökkentik a kéros betegségek kialakulásának lehetőségét. Törődjön vásárlóival, válasszon egészséges ízesítést tejtermékeihez.
Termékeinket minden ízben elkészítjük csökkentett energiatartalmú változatban is, paleo, sztéviás, fogyókúrás, vagy tartósítószermentes változatban is.    
  
  • Gyümölcszselatin, chutney, készítmények és egyedi kérések

Más ötlete van? Újdonságra vágyik? A vállalkozásunk már a kezdetektől alappillérének tekintette, hogy a vevő igényei számítanak elsődlegenek. Bármilyen ötlete, formabontó újdonsága van, várjuk Önt üzemünkben egy rövid megbeszélésre, hogy megújítsuk az ország piacát, és bevezzesünk egy új terméket. 
Legyen szó olvadásmentes csokoládé forgácsokról, cukordarabokról, nagyméretű gyümölcsökről és kivételes ízekről mi megvalósítjuk! 

tejipar, tej, tejfeldolgozás, gyümölcskészítmény, joghurt gyümölcs, gyümölcs joghurtba, gyümölcskszítmény joghurtba, túró, túrókészítmény, gyümölcszselé, gyümölcsfeldolgozó, tehén, tehéntermékek, tejtermékek, ízesített joghurt, ízesített túró, házi joghurt, házi túró


Gyümölcstartalom

Gyümölcszseléink, sűrítményeink különböző változatban a vevő egyedi kérései alapján készülnek el. Extrém magas gyümölcstartalommal rendelkező készítmények sem okoznak kihívást nekünk. Ha Ön elképzelte, mi megvalósítjuk. Házias ízek garantálhatók gyümölcsdarabjainkkal, melyek a joghurtba elkeverve sem veszítik el színüket, nem esnek szét, roppanósak és friss ízűek maradnak. Válasszon foszlányos készítményeket, így könnyebben elkeverheti tejszínes joghurtjaiban. Ízesítse különleges csokoládés-gyümölcsös ízekkel túróit és savóitalat. Frissítsen egzotikus gyümölcsökkel ivós joghurtokban. 


Zöldséges, pikás ízesítést keres?


A Kutyori-Koynha Kft. nem zárkózik el a formabontó ízvilágoktól is. A joghurtok, tejtermékek, túrók, savóitalok ízesíthetők fűszerekkel is. Gyógynövényes ízeink bio termékként is forgalmazhatók. Csípős ízesítések pedig túrókrémekbe, vajkrémekbe is passzolhatnak. Különböző joghurtos salátaszószokat készíthet el pikáns ízesítéseinkkel. 

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@kutyorikonyha.hu

vissza

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.