Gyümölcskészítmény joghurtba és túróba

Publikálás dátuma: 2016. július 20. | szerda | 19:31:43
Tejgazdasága van? Joghurtokat és túrókészítményeket készít? Jó helyen jár!
Gyümölcsfeldolgozónk a Kutyori-Konyha közel 10 éve gyümölcskészítmények elÅ‘állításával foglalkozik a tejipar és sütÅ‘ipar egyes szektorai számára. 

KülönbözÅ‘ gyümölcskoncentrátumokat, gyümölcszseléket, gyümölcskészítményeket és egyéb édesipari készítményeket készítünk tejipari termékek ízesítésére. 


joghurt, tejtermék, gyümölcszselé, gyümölcskészítmény, készítmény joghurtba, joghurtba, zselé, túró, ízesített, tej, házi, bio, cukormentes, tejrtermékek
A termékeink a következÅ‘ vonalat képviselik:

  • Európai gyümölcsökbÅ‘l készült készítmények joghurtba/túróba 

Hagyományos magyar gyümölcsökbÅ‘l készült gyümölcszselék találhatók kínálatunkban. A túrót és joghurtot a hagyományos ízek díszítik fel a legjobban, és a vásárlók számára is a legbiztonságosabb opció a fogyasztás szemponjából. Olyan gyümölcsökbÅ‘l készítünk sűrítményeket, mely a magyar ízvilágot tükrözi, így a vásárlók maximálisan elégedettek lesznek termékeivel.
Ilyen ízesítések például: eper, kajszibarack, málna, Å‘szibarack,zöldalma, fahéjas-alma, szilva, áfonya, szeder, erdei-gyümölcsök, ribizli

  • Trópusi gyümölcsökbÅ‘l készült készítmények joghurtba/túróba

Ha vásárlói az egzotikus ízvilágot részesítik elÅ‘nyben, akkor sem kell, hoogy tanácstalanná váljon. Cégünk számos olyan megbízható külföldi beszállítótól vásárol trópusi gyümölcsöt, ahol maximálisan odaigyelnek az Európai Uniós szabványok betartására, és legmagasabb minÅ‘ség mellett dolgoznak. Kápráztassa el vevÅ‘it egzotikus trópusi gyümölcskészítményeink válásztékával.
Választékunk többek között: ananász, citrom, narancs, banán, dinye, avokádó, kókusz

  • Müzli, zabpehely, reformélelmiszer-készítmények joghurtba/túróba

Az egészséges életmód egyre erÅ‘sebb teret nyer a fogyasztók körében. A vásárlók elÅ‘nyben részesítik az alacsonyabb cukortartalmú, vagy cukormentes termékeket. A joghurtok ízesítésénél pedig, nemcsak annak ízét, hanem összetevÅ‘it is megfigyelik. Vállalatunk olyan készítmények gyártásába fogott, ahol az egészséges életmód követelményei maximálisan betartásra kerülnek. Friss és egészsége gabonákból készült sűrítmények a "jó" szénhidrátokban gazdag források. 
Termékeink a következÅ‘k: müzli készítmény, zabos-mazola, amaránt-mag sűrítmény, kevert magos sűrítmény, chia-mag sűrítmény, mazsolás-sűrítmény

  • Aroma,  csokoládé -készítmények joghurtba/túróba

Partnereink különbözÅ‘ igényeit igyekszünk kielégíteni. A vásárlók modern ízlésvilága, pedig olyan ízesítéseket is megkíván, melyek már nem csak a hagyoményos gyümölcsízeken alapulnak. Egyre nagyobb számban kérik a csokoládés, vagy aromás, gyógynövényes sűrítményeket joghurtokba és túrókba. A kedvenc csokoládé, vanília, kókusz, aromás ízeket ötvözve kelelmes, krémes ízű sűrítményeket készítünk el. 
Termékeink többek között: csokoládés sűrítmény, vaníliás sűrítmény, vaníliás-mazsola sűrítmény, karamelles- sűrítmény, straccatella sűrítmény, kókuszos csokoládés sűrítmény, csokoládés eper sűrítmény

  • Diétás, cukormentes, kalóriacsökkentett, cukorhelyettesítÅ‘kkel ízesített gyümölcskészítmények joghurtba/túróba

A 21. század betegsége, a diabétesz, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, magas triglicerid szint, magas koleszterin szint a túlzottszénhidrát fogyasztásában alakult ki. Olyan termékeket is fogrgalmazunk, mely a tÅ‘lsúlyos betegek számára alternatív eszközként használhatók, csökkentett energiatartalmú termékeink segítenek a fogyókúrában csökkentik a kéros betegségek kialakulásának lehetÅ‘ségét. TörÅ‘djön vásárlóival, válasszon egészséges ízesítést tejtermékeihez.
Termékeinket minden ízben elkészítjük csökkentett energiatartalmú változatban is, paleo, sztéviás, fogyókúrás, vagy tartósítószermentes változatban is.    
  
  • Gyümölcszselatin, chutney, készítmények és egyedi kérések

Más ötlete van? Újdonságra vágyik? A vállalkozásunk már a kezdetektÅ‘l alappillérének tekintette, hogy a vevÅ‘ igényei számítanak elsÅ‘dlegenek. Bármilyen ötlete, formabontó újdonsága van, várjuk Önt üzemünkben egy rövid megbeszélésre, hogy megújítsuk az ország piacát, és bevezzesünk egy új terméket. 
Legyen szó olvadásmentes csokoládé forgácsokról, cukordarabokról, nagyméretű gyümölcsökrÅ‘l és kivételes ízekrÅ‘l mi megvalósítjuk! 

tejipar, tej, tejfeldolgozás, gyümölcskészítmény, joghurt gyümölcs, gyümölcs joghurtba, gyümölcskszítmény joghurtba, túró, túrókészítmény, gyümölcszselé, gyümölcsfeldolgozó, tehén, tehéntermékek, tejtermékek, ízesített joghurt, ízesített túró, házi joghurt, házi túró


Gyümölcstartalom

Gyümölcszseléink, sűrítményeink különbözÅ‘ változatban a vevÅ‘ egyedi kérései alapján készülnek el. Extrém magas gyümölcstartalommal rendelkezÅ‘ készítmények sem okoznak kihívást nekünk. Ha Ön elképzelte, mi megvalósítjuk. Házias ízek garantálhatók gyümölcsdarabjainkkal, melyek a joghurtba elkeverve sem veszítik el színüket, nem esnek szét, roppanósak és friss ízűek maradnak. Válasszon foszlányos készítményeket, így könnyebben elkeverheti tejszínes joghurtjaiban. Ízesítse különleges csokoládés-gyümölcsös ízekkel túróit és savóitalat. Frissítsen egzotikus gyümölcsökkel ivós joghurtokban. 


Zöldséges, pikás ízesítést keres?


A Kutyori-Koynha Kft. nem zárkózik el a formabontó ízvilágoktól is. A joghurtok, tejtermékek, túrók, savóitalok ízesíthetÅ‘k fűszerekkel is. Gyógynövényes ízeink bio termékként is forgalmazhatók. CsípÅ‘s ízesítések pedig túrókrémekbe, vajkrémekbe is passzolhatnak. KülönbözÅ‘ joghurtos salátaszószokat készíthet el pikáns ízesítéseinkkel. 

Ha felkeltettük érdeklÅ‘dését vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@kutyorikonyha.hu

vissza

A legmagasabbminőségre törekszünk

Fő alapanyagunkat, a gyümölcsöt, kizárólag megbízható hazai forrásokból szerezzük be, így biztosítani tudjuk vevőink számára az állandó magas minőséget. A kizárólag csak válogatott minőségű gyümölcsökből készült lekvárjainkat és különböző gyümölcskészítményeinket nyugodt szívvel ajánljuk minden kedves vásárlónknak.